Dag 258-259 -Glädje och sorg

Medan vi har varit på vårt livs äventyr har det också också hänt mycket på hemmaplan. Vänner och släkt har gift sig, blivit gravida och disputerat. Det har fötts barn, bytts jobb och hållts dop. Både min mamma och mina syskon har flyttat under tiden vi varit borta. Min lillebror slår nog rekord i förändring då han de senaste 9 månaderna har både disputera i pastikkirurgi, blivit husägare och far till 2 (!) barn. Vi glädjer oss över att vi har många vänner och vet att vilka 9 månader vi än hade valt att resa bort så hade vi missat stora fester och viktiga händelser.

Det senaste stora som hänt här i Sydafrika är att båda barnen har fyllt år.

Harald blev firad med en tur till toppen av Table Mountain och middag på Haralds bar på sin 7-årsdag d. 26 juni. På Theas 4-års dag två dagar senare besökte vi Kapstadens akvarie. 

Roliga händelser gläds vi åt på avstånd, men de tråkiga är svårare att hantera när man är så långt borta. Vår vän Mirabelle förlorade för några veckor sedan kampen mot bröstcancer. De senaste veckorna har vi pratat minnen och tittat på foton från det vi upplevt tillsammans. Midsommar, nyår och julgranshuggning. Vardagshäng och födelsedagskalas. Resor till Thailand och Hong Kong. Vi har svårt att ta in att hon inte finns längre.

coola-mirabelle-dykbc3a5t-i-thaliand-e1499005622617.jpg

Coola, vackra, fantastiska Mirabelle på en dykbåt i Thailand 2014. Här med dottern Ella som är näst äldst av 4 barn. Lilla Ella, här knappt 2 år, vann kampen mot cancer. Mirabelle gjorde det inte. Du fattas oss! ❤

3 tankar på “Dag 258-259 -Glädje och sorg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s