10 tankar på “Dag 205 -Victoriafallen del 2 -111 m fritt fall

 1. JoY

  Hua det är kittlande att se det på film, skulle aldrig göra det. Jag var där 1997 och stod och tittade på dom som hoppade och sa lite kaxigt: Nästa gång jag kommer hit ska jag hoppa! Vad jag inte visste då, var att jag skulle flytta till Zimbabwe, 6 månader senare. Trots att jag bodde i landet under dryga 6 månader, åkte vi aldrig tillbaka till Victoria Falls. Jag slapp att hoppa hahaha
  Följer eran resa med spänning
  Kram/Yvonné

  Gilla

  Svara
  1. familjenmarken Inläggets författare

   Vi var där dagen före och tittade. Tanken hade inte slagit mig innan men det såg lockande ut. Snackade om det på kvällen och när vi passerade gränsen dagen efter och tittade från bron ner i det strömmande vattnet fanns det ingen tvekan. Tror det är lättare att hoppa ner mot någonting som rör sig, det är nästan som att det suger en ner.

   Gilla

   Svara
   1. bengt_a

    För mig var att hoppa bungy jump i Nya Zeeland -98 något av det häftigaste och mest minnesvärda jag gjort. Det coolaste var att ta själva klivet/hoppet! Att våga övervinna skräcken och risken. Kul med 111 m! Brutalt!

    Gilla

   2. familjenmarken Inläggets författare

    Tack Bengt! Kul att höra. Har aldrig varit i Nya Zeeland, men skulle vilja åka dit någon gång. Här var man tvungen att hoppa utåt, för att inte slå i bron på vägen ner. Det står två killar och är beredda att putta en utåt om man inte hoppar tillräckligt själv. Så det var liksom inte läge att tveka för länge, då blev man puttad…

    Gilla

  1. familjenmarken Inläggets författare

   Tack Christin! Jo det är något jag kommer komma ihåg. Annars kan man ju alltid se filmen igen för att återuppleva minnet:-)
   Kram till dig också!
   /Jörgen

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s