Dag 116-120 -Coco Beach i Togo

coco-beach

Vi har haft 5 fina dagar på Coco Beach i utkanten av Lome, Togos huvudstad. För femte gången träffade vi oplanerat på Mike och Jen. Det blev i vanlig ordning sena kvällar med backgammonturnering och resehistorier.

coco-beach-2

 

Togo är det tionde Afrikanska landet på vår färd. Precis som så många andra platser är kusten ett tropiskt paradis med fin strand, härligt badvatten och fina vågor för den som gillar att surfa (eller leka). När blir den afrikanska guldkusten det nya Thailand eller nya Costa Rica?

3 tankar på “Dag 116-120 -Coco Beach i Togo

 1. Maria Zetterdahl

  Afrika är så rikt på vackra och mindre exploateras platser. Hoppas det förblir så, eller går långsammare än Thailand!

  Ser fantastiskt ut på stranden och visst ökar man ser comfort-zone under dessa resor. Vi hamnade i tillståndet där det va inget märkvärdigt att sett gorillor på riktigt nära håll 😊🐒 o att inget va så överraskande längre, vi va ju i Afrika!

  Ha de så bra! Mvh Maria

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. familjenmarken Inläggets författare

   Så kul att ni fick se Gorillorna! Det har vi fortfarande till godo. Planerar schimpansbesök i Nigerie nästa vecka. Ja man vänjer sig successivt. Det chockartade blir väl när man kommer hem till Sverige! kram

   Gilla

   Svara
   1. Maria Zetterdahl

    Ja det är en viss omställning att komma hem igen.

    Hoppas ni får se schimpanser, det skulle jag vilja göra. Gorillor namn va nyfikna så kan tänka att schimpanser är det ännu mer.

    Lycka till o ha de fint! ☺

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s