Dag 27 och 28 – Storstädning

När vi lämnade öknen var Nisse så smutsig att han smälte in i Atlasbergen. Även bilens insida, barn och vuxna var märkta av 4 veckors campingliv och äventyr.

smutsiga-nisse

Därför checkade vi in på en lyxcamping i utkanten av Marrakech i 2 dagar. Vi storstäder bil, tält och oss själva. En varm dusch och rena kläder är inte dumt.

Det var ckockartat att återvända till civilisationen och höra att Trump blivit vald till President. Vi öppnade en flaska limoncello och sörjde.

poolen-marrkesh-camping

För 120 Dirham per natt (ca 110 SEK) lyssnar vi på loungemusik och slappar här. Duschar dessutom varmt och får rykande färskt bröd till frukosten.

I morgon förmiddag hämtar vi Ann (Jörgens faster) och Lene (min mamma) på flygplatsen i Marrakech. Vi längtar alla 4 efter en vecka tillsammans med dem!!!

12 tankar på “Dag 27 och 28 – Storstädning

  1. Ulrike Henkel

    Hey Jörgen,
    hope, you and your family are doing well! (and Nisse also ;-))
    Can we use some of your photos for our homepage? We can’t get a better promotion for our cars :-).
    Have a great time, kind regards from Germany,
    Ulrike Henkel – Autohaus Ausber Münster

    Gilla

    Svara
    1. familjenmarken Inläggets författare

      Hi Ulrike!
      Sorry for late reply. You are welcome to use our picures and tell our story on your homepage. Just make sure to add a link to our home page. It is always nice with more folowers:-).

      Gilla

      Svara
  2. FREEDOMtravel

    Det är ju så fantastiskt skönt att ta in på en lyxig camping ibland! Vår första månad på Europa-resan var det superkallt och vi stod bara på asfaltsparkeringar/ställplatser. Tror inte att vi duschade på en månad typ, haha… Sen tog vi in på en fin camping i norra Spanien. Sååå lyxigt att kunna duscha länge, tvätta kläder, ha Internet hela tiden osv 🙂

    Gilla

    Svara
    1. familjenmarken Inläggets författare

      Ja det är underbart! Med perspektiv och ett enklare liv under ett tag blir det så mycket lyxigare att väl få de där sakerna som man egentligen är van vid, som internet och en varm dusch! 🙂

      Gilla

      Svara
    1. familjenmarken Inläggets författare

      Tack! Vi har haft en helt underbar vecka med Lene och Ann! Upplevt mycket men ändå tagit det lugnt. Nu är vi tillbaka i bushen och börjar redan känna oss rätt o-duschade…Kram Ida och co.

      Gilla

      Svara
  3. Marie

    Hvor lyder det fantastisk!! Det er så spændende at følge jer! Og måde , du skriver på gør, at man let kan forestille sig dufte og lyde og fornemmelser!
    Sikke et eventyr, I er på! Tanker og kram herfra

    Gilla

    Svara

Lämna en kommentar