Har flyttat hem till mamma!

I fredags lämnade vi över husnycklarna till hyresgästerna! Det känns lite konstigt. Men mest känns det jätteskönt. Hyresgästerna hittade vi på blocket. De känns goa och förnuftiga och vi har en bra magkänsla att de kommer ta väl hand om vårt hus.

Vi kämpade som djur de sista dagarna med att packa lådor och städa. Huset hyrs ut delvis möblerat men det blev ändå 20 flyttkartonger med saker, cyklar, barnsängar mm som nu är i säkert förvar i Förrådsbolaget i Helsingborg. Vi valde att lämna huset 14 dagar innan avresa för att det kändes oöverskådligt att avveckla hus, arbete och göra allt annat samtidigt. Vi tar helt enkelt de stora sakerna etappvis. Det är en milstolpe att vi kommit ur huset.

Så bor vi i taktältet nu?

Nej, vi har flyttat hem till min mamma i centrala Malmö.

lene60ar

Världens bästa mamma, svärmor och mormor!!!

 

Min lillasyster bor också här för tillfället, supermysigt! Lyxigt att få spendera mycket tid tillsammans innan vi ska vara utan varandra länge. Mamma, som fyller 60 i dag (grattis!!!!!!) skrattar lite åt att två av hennes barn har ”flyttat hem” igen. Brorsan var faktiskt också här i helgen.

Mamma försöker ibland ta fina syskonfoton. Det är kul tycker vi. Det tycker inte alltid vår mamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s