1 månad kvar -Att säga hejdå!

Planer smiddes i våras om en hejdundrandes hejdåfest. Vi har inte hittat energi och tid till det. Tyvärr. Men i helgen hade vi många fina vänner på middagsbesök.

Ja, nu börjar det. Vi ska säga hejdå.

Det är enkelt att ha många middagsgäster när så många hjälps åt. Tack!!!

 

Trädgårdshäng. Harald fixade barnens välkomstdrink. Sprite med lime och mynta. Och sugrör förstås.

Älskade gullungar! Thea har en vana att kontinuerligt byta kläder (läs: klänningar) när vi har middagsbesök. En vana hon nog får bli kvitt under resan.

barnibagaget

Harald konstaterade att kompisarna Elly, Wilma och Charlie fick plats i bilen och undrar om de får följa med oss genom Afrika. Vad vi svarade? JA SJÄLVKLART får de följa med! men de måste fråga sina föräldrar om lov först 😉

Kökshäng. Alltid kökshäng.

robert

Robert. Som ska bli pappa om några veckor. Han är polsk och frun Emily är svensk. De pratar Engelska inbördes men ska bo i Spanien. Det blev en mycket intressant diskussion omkring vilket språk barnet kommer prata. Kl. var 4 på natten (morgonen?), jag minns inte konklusionen.

Oj vad vi kommer sakna er! Att prata, äta massa god mat och sitta uppe halva natten med er och lösa världsproblem. Eller bara prata skit.

6 tankar på “1 månad kvar -Att säga hejdå!

  1. familjenmarken Inläggets författare

   Ja det närmar sig!!!! och det är verkligen mycket nu. Ibland går det flera dagar då jag knappt längtar efter själva resan men i stället längtar efter bli klart med allt praktiskt inför avfärd. Tror jag kommer sova kopiöst mycket de första veckorna för att ta igen mig.

   Gilla

   Svara
   1. Helena

    Tack för i helgen! Det är verkligen så förbannat trevligt, avslappnat, inspirerande och kul att umgås med er! Håll ut nu med de sista förberedelserna:)

    Kram!

    Gillad av 1 person

 1. familjenmarken Inläggets författare

  Tack själv Helena! Ser fram emot att höra fortsättningen på Markus plötsliga idé att köra från Alaska till Eldslandet 🙂 Tills dess njut av Milano, Portugal och Amsterdam. Hoppas Markus finger mår bättre, ska skaffa bättre omläggningsmaterial inför nästa middag 🙂
  Och har ni några tips om Milano så hör av er. KRAMAR

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s