Lördagsgäst på FREEDOMtravel

Tidigare i veckan blev jag intervjuad av Helena Bergström från FREEDOMtravel. Tillsammans med sin man Peter driver hon FREEDOMtravel, som just nu är Sveriges största reseblogg. Paret publicerar inlägg dagligen och har gjort det sedan 2009 -imponerande! Bloggen är både personlig och informativ och fokus ligger på resor, camping och äventyr. Vi passar verkligen in under alla 3 kategorier!

Tack till FREEDOMtravel för att vi fick vara med, intervjun blev jättefin! Läs den här!

2 tankar på “Lördagsgäst på FREEDOMtravel

 1. annettejuhlin

  En väldigt intressant intervju, vilken resa ni ger er iväg på! Jag blir nyfiken på så många olika saker, som jag gissar att jag får svar på efterhand här i bloggen under resans gång. Till exempel planering. Ni måste ha lagt ned enormt mycket tid på att planera resan? Just Afrika, med oroligheter, djur man inte vet om de är farliga eller inte, sjukdomar och annan bakterieflora. Tar man reda på var närmaste sjukhus finns under resrutten? Var campar man så att man inte blir överfallen av djur eller människor? Sådana saker är vad som dyker upp i mitt huvud. Att barn kan roa sig väldigt bra på långresor, det vet jag av egen erfarenhet, så att resa med små barn tror jag inte blir så svårt, och ni har ju redan testat det. Har ni pratat med ett bokförlag om att ge ut en bok om er resa? Den skulle säkert sälja bra, jag skulle i alla fall köpa den 🙂 Så kul att ni tänker blogga under resan så att vi som är betydligt fegare och mindre äventyrliga kan få ta del av era upplevelser! Lycka till med förberedelserna!

  Gilla

  Svara
  1. familjenmarken Inläggets författare

   Hej! Vad kul att du hittat hit! Ja det är ett enormt mycket att planera och alla vaknar timmar som blir över efter jobb, barn osv ägnas just nu åt förberedelser. UDs rekommendationer och sjukdomar börjar vi få lite koll på. Men t.ex. djur har vi inte läst på om ännu. Hur reagerar man om man står öga till öga mot ett lejon, elefant eller en flodhäst? Springer mot dem? från dem? Står blixt still? Skriker? Vi har mycket kvar att kolla upp och vissa saker får vi försöka lära oss undervägs. Vi uppskattar dessa frågor från er läsare, du inspirerarade mig till ett blogginlägg om djur, tack! 🙂 Vart man campar är ju en annan fråga som vi nog inte kommer kunna svara på innan vi är på väg. Kul att du skulle köpa vår bok, och du är inte den första som nämnt det. Vi får väl fundera på det helt enkelt 🙂 Kul att du också har goda erfarenheter med att resa med barn, ska kolla in din sida!

   Gillad av 1 person

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s