2 månader kvar till avresa!

Förskole- och fritidsplatser är uppsagda. Vi har skrivit kontrakt med trevliga hyresgäster och vi flyttar ut ur huset sista september. Abonnemang avslutas och autogiro beställs. Jag ska jobba 7 veckor till och Jörgen har 8 veckor kvar. Det börjar med andra ord dra ihop sig på riktigt! Vi har ett par väsentliga saker kvar, t.ex. reseförsäkring och ett par inbokade besök på verkstaden för Nisse. Om vi inte tappar momentum kommer vi hinna med det viktigaste.      

Vi är i en fas där vi avslutar mycket. Samtidigt rullar vardagen vidare och i morgon börjar en ny era: Haralds första skoldag. Nollan på Kulladalsskolan. Det är en stor dag! Jag är helt klart mer nervös än vad han själv är.

I helgen var vi på ett underbart bröllop då Kerstin och Tarek gifte sig i vackra Johannishus slott. På vägen hem fick vi öva oss på däckbyte när vi fick punka på E22 utanför Lund (på Saaben). 10 minuter senare körde vi vidare med nytt däck, inga problem. Vi kommer få helt nya BFGoodrich däck på Nisse precis innan vi beger oss av, känns tryggt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s