Taktält med många användningsområden

Taktältet är praktiskt även när vi inte är iväg på overlandingäventyr . Det fungerar t.ex. som ett mobilt gästrum. Finns det bara en uppfart eller trädgård med en plan yta så tar vi med eget boende när vi besöker släkt och vänner.

LoppisÄven markisen har visat sig vara användbar till annat än camping. I början på juli var vi på loppis för första gången som säljare. Det ösregnade på lördagen och var väldigt soligt på söndagen -båda dagarna kom markisen bra till pass. Dessutom var markisen ingångsport till nyfikna frågor från andra säljare såväl som köpare.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s