Entusiasterna!

Jörgen och jag tar varenda chans vi får att köra i terräng. Vi måste ju öva.

Skogskörning

Och Harald tar varenda chans han får att följa med på off road körning. Och på allt annat som har med fordon att göra.

I helgen var vi i mina farföräldrars sommarstuga i Ekesunna, mitt barndomsparadis, där jag lekte med kusinerna varje sommar. Det var i Ekesunna jag lärde mig köra traktor. Jag var nog 13-14 år. Tillräckligt stor för att nå ner till gaspedalen. Tack vare snälla grannar fick barnen åka en tur i traktorn. Samma traktor som jag lärde mig köra för 20 år sedan!!! nostalgi.

Harald i traktor

Harald får följa med Hans på en tur runt skogen

Thea är också smittad av familjens entusiasm. Här fick hon hänga med min kusin Björn på gräsklipparen.

Thea Björn klipper gräset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s