Förskolebesök 

När vi köpte bilen och taktältet var Harald 4 år. Han berättade glatt för omgivningen om vår stora bil och om hur vi sov i ett tält på biltaket. Harald fyllde 5 år och fortsatte berätta historier, nu handlade de också om hur vi körde genom hela Afrika. Fortfarande sovandes på biltaket och nu även spanandes efter lejon och elefanter från tältfönstret. Hans historier har mötts med nyfikenhet men också skeptismen… ”Så härlig fantasi Harald har”. Även om vi föräldrar har bekräftat sanningen i hans berättelser har det nog varit svårt för många av dagiskompisarna att föreställa sig hur man kan bo på taket av en bil.

Så i fredags var det dags för Nisse att besöka förskolan. Harald och Thea berättade och visade stolta fram bilen. Kompisarna fick turas om att klättra upp på taket och förundrade och fulla i skratt provlåg de våra sängar och tittade nyfiket ut från sidofönsterna. Kylskåpet hade vi ställt på minusgrader och fyllt med glass, vilket alltså gjorde bilen till en glassbil, vidare kommentarer om hur det togs emot är nog överflödigt 🙂

Förskolebesök

Stjärnans barn och vuxna

 

Harald berättade om vår kommande Afrikaresa medan vi bjöd på glass.

 

4 tankar på “Förskolebesök 

 1. Helena FREEDOMtravel

  Fastnade min kommentar i skräpposten? Jag provar utan att ange bloggadressen…

  Såna där bilar tycker vi alltid är coola när vi ser dem på campingar! Planerar ni för en resa alltså?

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. familjenmarken Inläggets författare

   Tack! Ja, vi ska köra från Malmö till Sydafrika via den västafrikanska rutten. 10 månader räknar vi med att det tar. Vi kommer spendera ca 1 månad i Marocko, vet att ni varit där 🙂 Avresa oktober och intensiva förberedelser just nu!!

   Gilla

   Svara
  2. familjenmarken Inläggets författare

   Har inte sett något som fastnat i skräpkorgen… Men är ganska ny bloggare och kan ha hänt utan att jag sett det, lär mig dagligen nya saker om WordPress…

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s