Underbara ungar!

Vi pratar väldigt mycket om resan, med varandra och med alla i vår omgivning. Barnen blir såklart påverkade och Thea frågar dagligen “ska vi till Afrika i morgon?”. Om hon får frågan vad hon ska göra i Afrika svarar hon “köpa fina halsband”. Kanske tror hon att Afrika är en smyckesaffär… ? Harald verkar ha en lite mer realistisk bild av att vi ska vara borta länge, bo i tält och besöka många länder.

I helgen var det strålande sol och 27 grader i Malmö och så här såg det ut under våra fruktträd.

Glada ungar

Harald och Thea lekte att de var på långresa och de gjorde en lägerplats. De konstruerade ett matbord av en kartong, givetvis vikbart så det skulle gå lätt att packa in i bilen när det blev dags att resa vidare. Smyckeaffär eller inte, det viktigaste är att vi lyckats smitta dem med vår entusiasm och att de båda känner sådan glädje över att vi snart ska bege oss iväg.

Och just det, samtalsämnet när bilden togs var vem som kan prutta högst: en elefant eller ett lejon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s