Årsmöte SWES

Årsmöte Swedish Expedition Society 22-23 april (www.swes.se). Vi var ca 50 personer som spenderade helgen i Elgsjögården utanför Finspång. Mat, vin, öl och umgänge med en massa människor vi aldrig träffat förut. Det var prat om tidigare och kommande resor, tips och kontaktuppgifter utbyttes. Vi kollade in varandras bilar, tält och utrustning. Kartböcker kom fram och bloggadresser antecknades. Mycket tips och inspiration. Tack alla nya vänner för en bra helg!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s