Made in Africa

”Made in Africa” är en fantastisk doumentärserie i 6 delar. Den danska reportern Chris Pedersen visar hur det kreativa Afrika håller på att explodera och är i full gång att ta över världen. Han rör sig bland underbara färgsprakande textilier och intervjuar modedesigner och trendsättare. Han har hittills, i de tre första avsnitten som jag sett, besökt Ghana, Kenya och Senegal.

Det är så befriande att se en dokumentär om Afrika som inte handlar om svältande barn, HIV och krig. Det som skildras är i stället några av världens snabbast växande ekonomier, framgångsrika människor och en massa färg och glädje.

Se sista avsnittet i morgon kl. 20.30 SVT2. Eller på:  http://www.svtplay.se/made-in-africa 

SE DEN!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s