Bästa reseplagget när barnen är med

Sjalen! Användningsområdena är oändliga. Sjalen kan skydda barnen mot vind eller sol när de sitter i både vagn och bärsele. Barnen kan knytas fast och bäras på ryggen med hjälp av sjalen. Jag har många gånger gömt mig under den när jag ammat. Utanför Europa finns sällan barnstolar på restaurangerna och då kan man ta sin sjal och försiktigt knyta fast barnet i stol eller bänk. Det är något jag gör även här hemma när man besöker vänner utan barn. Sen kan man så klart använda sjalen för att skydda sig själv från sol, vind eller kyla. Man kan täcka hår eller axlar om man besöker religiösa platser. Barnet kan få sjalen som täcke när hen somnat på en restaurang på kvällen. Om man oväntat kommer till en strand och barnen badar kan sjalen bli en handduk. Bara för att nämna några exempel 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s