Ystad

I helgen körde vi åter söderut och hittade en fin lägerplats utanför Ystad. Vi har lånat varma sovsäcker av mormor Lene och sov som kungar alla fyra. Lördagskvällen var vacker och vi lekte olika tävlingar som involverar stenar. Hitta finaste stenen, hitta rundaste stenen, leta stenar i flest olika färger, kasta längst, träffa olika punkter med stenar, lyfta stora stenar, hoppa mellan stenar utan att röra marken osv osv. Det är härligt att vara så mycket utomhus!

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s