Härliga Skåne!

Det har varit ännu en härlig tälthelg, den här gången vid Smygehuk. Det regnade och blåste kuling under natten och tältet fick verkligen visa vad det gick för. Vi kan konstatera att det klarar regn alldeles utmärkt. Vi kunde packa ihop tältet under förmiddagen då det torkade snabbt trots fuktig luft. Vinden klarade det också av, men Jörgen fick gå ut i natten och plocka upp tältpinnarna som blåste ner och binda in den yttersta tältduken. Vi kunde förberett detta på kvällen och vi kunde också parkerat bilen i lä. Men det var ju så vackert att ligga och titta ut över havet. För mig som är uppvuxen med segelbåt kändes det nostalgiskt med ljudet av skummande vågor!

I övrigt låter jag några foton tala.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s