Hej världen!

Det är dags att göra slag i sak. I går reste Jörgen till Tyskland för att titta på bilar. På schemat står 3 dagar fullspäckade med besök hos bilhandlare. Med sig har han vännen Pelle, ett uppdaterat excellark över samtliga Nissan Patrol till salu i hela Tyskland, sin förhandlingsskjorta och en del pengar i bakfickan.

Paralellt startar jag den här bloggen. Syftet är att få utlopp för mitt skriv- och fotointresse, och att titta tillbaka på våra resor tillsammans med barnen. Ja, och så finns drömmen om att så småningom åka på ett riktigt familjeäventyr som är värt att dela med sig av till omgivningen.

Så hej världen 😀 Låt äventyret börja!

1 tanke på “Hej världen!

  1. Pingback: Wanderlust | Familjen Markens Äventyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s